Την ημέρα που σχεδόν έκοψα το toe μου

Γεια σας! Ακριβώς πώς είσαι; Σήμερα ήταν μια κουραστική μέρα καθώς και σήμερα απολαμβάνω ένα νυχτερινό καπάκι (διαβάστε: παγωτό) μόλις ολοκληρωθεί αυτή η δημοσίευση. Συχνά απαιτείται βότκα, συχνά απαιτείτε παγωτό (μερικές ημέρες που απαιτείτε και τα δύο).

Σήμερα το πρωί έτρεξα γύρω από τον Irvine, καθώς ταυτοποιούσα αυτό που πίστευα ότι ήταν ένα αμπέλι φράουλας από μακριά. Πήρα εκστασιακά καθώς και έτρεξε όσο και για ένα σνακ μεσαία. Εκτός από, ήταν κάποιο άλλο τυχαίο κόκκινο φυτό καθώς και όχι φράουλες. Γιούχα.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Η τρέχουσα ιδέα παραμένει υγιής κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19
Τρέχουσα ιδέα να παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα. Μπορείτε να τρέξετε καθώς και να περπατήσετε έξω κατά τη διάρκεια της διαμονής στο σπίτι; Εδώ είναι μια συμβουλή για να σας βοηθήσουμε να εμποδίσετε να αγγίξετε τη συμφωνία σας …

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 2 λεπτών, 25 δευτερολέπτων

Επόμενο
Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
07:26

Ζω
00:00
08:21
02:25

Ευτυχώς, βρήκα αυτό το τεράστιο κτίριο που ονομάζεται ένα κατάστημα όπου μου επέτρεψαν να έχω φράουλες σε αντάλλαγμα για να μετακινήσω αυτήν την πλαστική κάρτα στον προϋπολογισμό μου με το μηχάνημά τους.

Επίσης, επέλεξα ένα καρπούζι καθώς και έτρωγαν πολλά από αυτά ως αυτό που σκέφτομαι για ένα «μικρό σνακ».

Προσπαθούσα να κάνω πολλαπλές εργασίες ενώ έκανα μεσημεριανό-μιλώντας στο τηλέφωνο στη μαμά μου, μαγειρεύω, κόβοντας καθώς και βυθίζοντας τα καρότα στο Hummus.

Λοιπόν, έριξα ένα μαχαίρι στο πόδι μου. Ήμουν έτσι στη συνομιλία με τη μαμά μου, καθώς και να μην καίγουμε τα αυγά μου που δεν το αναγνώρισα καν πραγματικά με κόβει, καθώς αιμορραγούσα μέχρι που τελείωσα να τρώω! Χα! Monican, πάρτε το μαζί.

Μετά το μεσημεριανό πήγα για να δω τη θεία μου. Τόνισα πριν από αυτό είναι άρρωστο καθώς δεν τα πάει καλά. Ήταν μια μακρά διαδρομή, καθώς και είμαι πιθανότατα τύπος τεταμένης για να διασφαλίσω ότι ο συνδυασμός προκάλεσε το συγκρότημά μου IT, καθώς και το γόνατο για να με σφυροκόπημα. Απαιτώ να κάνω κάποια κυλιόμενη (και να χαλαρώσω) το συντομότερο δυνατόν.

Ήμουν απίστευτα πεινασμένος από τη στιγμή που πήρα το σπίτι, καθώς δεν ήταν έτοιμο να μαγειρέψω τίποτα. Μια νέα τοποθεσία PHO μόλις άνοιξε κοντά στο condo μου, καθώς αποφάσισα να του δώσω μια στροβιλισμό. Αυτό το μεγάλο μπολ εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα. Αισθάνομαι ότι το PHO είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να φάτε όταν είστε απίστευτα πεινασμένοι, αφού είναι τόσο γεμάτο όσο και ζεστό.

Και τώρα είναι χρόνος παγωτού!

Ερώτηση: Ποιο είναι το νυχτερινό σας καπάκι επιλογής αυτές τις μέρες;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.